1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

 010 26 13 616

|

 0610492532

|

 tim@viatim.nl

Ma t/m Vr 09:00 – 20:00

Terugkerende klanten

Klanten kiezen webshops waar ze zelf hun bezorgmoment kunnen kiezen, thuis of in de buurt. Steeds meer webshops sluiten zich daarom aan bij ViaTim. Met het buurtnetwerk ViaTim Punten en eigen ViaBodes bedient ViaTim alle klanten persoonlijk op hun eigen moment.

Hoe klanten blijven

Meer bestellingen

Gemak bij retourverzending en alle pakketten in één keer ontvangen. Het maakt het online kopen voor klanten veel leuker. Zo stijgen online bestellingen bij webshops die inzetten op extra bezorgopties. Met servicepunten in de buurt en directe communicatielijnen.

Hoe klanten meer bestellen

Persoonlijke service

Webshops onderscheiden zich steeds meer op persoonlijke service en snelle respons. Door onze persoonlijke contactmomenten en extra interactie met klanten via ons netwerk van ViaTim Punten, spelen we direct in op elke vraag. Dit leidt tot betere reviews.

Hoe klanten je meer waarderen

Meer gemak voor de klant

én ook nog eens heel duurzaam

Wij geloven dat als we de wijk met elkaar verbinden, we gemak en efficiëntie kunnen creëren. Door buurtgenoten die graag voor een ander klaarstaan en als ViaTim Punt in de wijk hét knooppunt vormen tussen de webshop en haar klanten. Met steeds meer diensten vanuit de wijk, voor de wijk. Dat is de visie achter ViaTim. Zo gaat persoonlijke interactie aan de voordeur hand in hand met een slim georganiseerd logistiek netwerk. Goed voor klanten, voor lagere CO2 én voor de portemonnee. Dat maakt online shoppen niet alleen leuker en makkelijker, maar ook duurzaam voor mens en maatschappij.

Verzenden ViaTim

We kennen jou en je klanten. Zo ervaar je dezelfde persoonlijke service als je klanten in elk contact met ViaTim, met alle praktische voordelen die daarbij horen;

• We halen de pakketten af in de winkel

• Zijn direct bereikbaar door onze korte lijnen

• Bereiken hogere klanttevredenheid en betere reviews

• Communiceren proactief richting jou en je klanten

• Tegen scherpe prijzen met uitgebreide service

Neem nu contact op