1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

 010 26 13 616

|

 06 10 49 25 32

|

 tim@viatim.nl

Ma t/m Vr 09:00 – 17:00

Help jij ViaTim mee groeien?

ViaTim wil het drukke dagelijkse leven leuker en makkelijker maken door de wijk met elkaar te verbinden. Met mensen die graag voor hun buurt klaarstaan, ontvangt, bezorgt en verzendt ViaTim pakketten met de unieke dienst ‘Jouw pakket op jouw moment’. 

Dit doet ViaTim door het opzetten van een netwerk van ViaTim Punten. Een Viapunt is een buurtgenoot die overdag thuis is en klaar wil staan voor de wijk. Zij ontvangen en verzenden pakketten voor webshops die zich hebben aangesloten bij ViaTim. Intussen startten ook enkele grote vervoerders een pilot, waarbij zij de ViaTim Punten gebruiken als hun servicepunten in de wijk. Op grond van de goede resultaten willen deze vervoerders en de webshops naar een landelijke dekking. ViaTim wil daarom snel opschalen met tientallen nieuwe ViaTim Punten per maand. Hiervoor moet het team uitgebreid worden en haar ICT geschikt gemaakt voor groei. ViaTim zoekt investeerders die willen bijdragen aan deze visie gericht op maatschappelijk, sociaal en financieel rendement. 

Gedreven ondernemerschap

In de startblokken voor de vroege groeifase

Michiel Nieuwkerk startte ViaTim in januari 2016, vanuit zijn eigen frustratie dat pakketjes nog altijd worden bezorgd op het moment dat je niet thuis bent. Hij verruilde zijn internationale baan bij Nestlé voor het oprichten van zijn eigen bedrijf, verzamelde de juiste mensen om zich heen en testte diverse oplossingen tot aan het werkende model van ViaTim.

Intussen is het team flink gegroeid met intussen meer dan 20 medewerkers, die vanuit het kantoor in Schiedam dagelijks honderden klanten verblijden met hun pakket op hun eigen moment. Met een gezonde dosis enthousiasme en snelle leercurves maken zij het dagelijks leven van steeds meer klanten elke dag een beetje leuker en makkelijker. Om dit team te versterken voor groei, zoekt ViaTim investeerders die de visie van ViaTim delen en verder helpen naar de volgende fase.

 

Meer weten? Neem contact op met Michiel, via 06-3175 8960 of michiel@viatim.nl.