1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

 010 26 13 616

|

 06 10 49 25 32

|

 tim@viatim.nl

Ma t/m Vr 09:00 – 17:00

Recycle je kleine elektrische apparaten bij ViaTim!

In de tijd waarin we leven worden er ontzettend veel elektronische apparaten gebruikt. Na de levensduur van het apparaat kunnen deze gerecycled worden. Wist je dat zo’n 75 procent van de onderdelen in een apparaat een goede nieuwe bestemming kunnen krijgen? Er belanden nog erg veel apparaten in de verkeerde afvalstroom, ontzettend zonde! Daarom willen wij bij ViaTim het inzamelen een stuk gemakkelijker maken.

Bij jou in de buurt kun je de apparaten inleveren op de plek waar je ook je pakketje af kunt halen! Wij zorgen dat je oude elektronische apparaat een nieuw leven krijgt zodat er minder grondstoffen nodig zijn voor de productie. Wil je weten waar jij je kapotte apparaten kan inleveren? Scroll dan snel naar onder!

De voordelen van recyclen ViaTim

Een goede en bewuste bestemming voor je oude apparaten

Je draagt bij aan een beter milieu voor jezelf en je omgeving

Een bekend gezicht waar je veel meer kan doen dan recyclen!

De wereld elke dag een beetje beter

en we starten in en om Zwolle!

We moeten meer recyclen en beter voor het milieu zijn. Hoe gemakkelijk zou het zijn als je daar niet ver voor weg hoeft. Met deze gedachten start ViaTim samen met studenten van de Hogeschool Windesheim een pilot project in en om Zwolle. Onze ViaTim Punten in en om Zwolle zijn inleverpunten voor je oude elektronica. Je kan hier kosteloos je oude tandenborstel, föhn, blender, game console etc. inleveren!

Deelnemende ViaTim Punten