1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

 010 26 13 616

|
|

 tim@viatim.nl

Ma t/m Vr 09:00 – 17:00

Pakketje gemist?

Maar liefst 40% van de ontvangers is niet thuis als het pakket bezorgd wordt. Bovendien vinden steeds meer mensen het vervelend pakketten aan te nemen voor de buren of af te moeten halen. En dat probleem groeit. Intussen rijden al dagelijks 13 pakketbussen door elke straat. De wijk slibt steeds verder dicht. Wie pakt de handschoen op, staat er graag klaar voor de wijk en verbindt de buurt?

ViaTim verbindt de wijk

En creëert zo gemak en efficiëntie

‘ViaTim is begonnen vanuit mijn frustratie dat pakketjes bezorgd worden op het moment dat je niet thuis bent. Intussen is het een groeiend netwerk van ViaTim Punten, buurtgenoten die klaarstaan voor de wijk en pakketjes ontvangen en bezorgen op het moment dat het echt uitkomt. Vanaf 2016 in de weer met maar één ambitie: met elkaar het leven een beetje leuker en makkelijker maken. Wij geloven dat wanneer wij mensen met elkaar verbinden, wij gemak en efficiëntie kunnen creëren. Met ons netwerk ViaTim Punten bieden we simpele diensten aan vanuit de wijk, voor de wijk. Begonnen met pakketbezorging, maar binnenkort doen we nog heel veel meer. Want nu we toch bezig zijn, gaan we elke dag door het leven nog net iets leuker en makkelijker te maken.’

Michiel Nieuwkerk, oprichter

De impact van ViaTim

Met ViaTim hebben wij op verschillende vlakken een positieve impact op onze samenleving. Wij verbinden mensen in de wijk, realiseren een beter milieu en bieden een breder toekomst perspectief.

Onze diensten breiden uit

Om het leven van onze klanten steeds leuker en makkelijker te maken, breidt ViaTim haar diensten steeds verder uit. Zo leen je binnenkort je boeken bij je ViaTim Punt, laat je het knoopje van de net bezorgde blouse repareren en pik je de heggenschaar van mevrouw Jansen op bij het ViaTim Punt. Het ViaTim Punt kent de buurt en verbindt de buurt, zodat we elke dag meer gemak en efficiëntie kunnen creëren. Goed voor iedereen.

Boekenservice

Spullen lenen

Fietsreparatie

Was & Strijk

Kledingreparatie

Boodschappen

Werken bij ViaTim

Wil jij meebouwen aan de groei van deze innovatieve startup, het leven van onze klanten makkelijker maken en bijdragen aan een duurzame missie?

Vacatures

Nieuws

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen, nieuwsberichten en publicaties. Blijf op de hoogte van ViaTim en volg ons.

Nieuws