1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

 010 26 13 616

|

 06 10 49 25 32

|

 tim@viatim.nl

Ma t/m Vr 09:00 – 17:00

Same day delivery nu voor elke webshop binnen handbereik!

Hoe kan je als kleine webshop het geweld van tot 23:59 uur besteld de volgende dag in huis eigenlijk aan gaan? Je kan moeilijk elke avond doorwerken en dan de PostNL’s en DHL’s van deze wereld vragen om jouw tien pakketjes om 00:30 uur op te komen halen. Het zal je waarschijnlijk niet eens lukken.

Tegenwoordig heb je same day delivery vervoerders die pakketten op dezelfde dag nog kunnen bezorgen. Natuurlijk is het iets duurder, maar het is niet wereldschokkend. Vaak kan je als kleine webshop al vanaf €6,75 per pakket same day delivery aan je klanten aanbieden. Het grote probleem is, dat je dan wel twintig same day delivery pakketten moet hebben voordat iemand dat bij je af komt halen. Daar hebben wij nu iets nieuws voor!

Red je Pakketje is een samenwerking aangegaan met ViaTim. Hierdoor kunnen meerdere webshops hun pakketten inleveren bij ViaTim Punten. Red je Pakketje komt dan voor verschillende webshops die pakketten bij het ViaTim Punt ophalen. Daardoor kunnen wij met Red je Pakketje deze zendingen samenvoegen. Waar één webshop niet snel twintig same day delivery pakketten heeft, is de kans dat vijf webshops die samen hebben hebben erg groot. Lever ze allemaal in bij jouw ViaTim Punt in de buurt en jouw klanten krijgen nog dezelfde dag hun pakketten thuis bezorgd.

Misschien ben je voor jouw webshop niet echt bezig met same day delivery. Verkoop je ook via Bol.com of Amazon dan is tot 23.59 uur kunnen bestellen wel heel waardevol. Je komt namelijk hoger in de ranking bij deze online marktplaats platformen. Bied jij het zelfde scheerapparaat als je concurrent aan, maar dan wel tot 23:59 uur te bestellen. Dan komt jouw aanbod bovenaan te staan, soms zelfs als je prijs hoger is. De meeste consumenten klikken op het eerste beste aanbod dat ze te zien krijgen. Het kunnen aanbieden van same day bezorging is dus een unieke kans voor jouw webshop.

Het proces werkt simpel:

  • Maak je label aan via Red je Pakketje
  • Lever je pakketten in bij een ViaTim Punt voor 11.00 uur
  • Het wordt nog dezelfde dag bezorgd!

Meld je aan bij Red je Pakketje om gebruikt te kunnen maken van hun dienstverlening.