1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

 010 26 13 616

|

 06 10 49 25 32

|

 tim@viatim.nl

Ma t/m Vr 09:00 – 17:00

ViaTim het gesprek van de dag!

Het begint maandagmiddag 14.30 uur met een kort telefoontje van het Algemeen Dagblad. Twee korte vraagjes en of er een foto gemaakt mag worden. De volgende ochtend val je bijna van je stoel achterover als je ViaTim op de voorpagina van het AD ziet staan. Het probleem van pakketjes aannemen voor buurtgenoten wordt alom herkend.

Even later start je de auto en wat hoor je daar, ze hebben het over ViaTim. Je telefoon gaat en je leeft de rest van de ochtend in een roes. Wow wat een dag!

Vandaag stonden wij in: PZChet Brabants Dagbladhet Algemeen DagbladBN deStem en nog meer kranten. Ook zijn we in drie radioprogramma’s geweest! We mochten bij NPO2, 3FM en Radio 538 ons verhaal doen. Luister hier het interview bij Gerard Ekdom.

Wij weten natuurlijk al lang dat pakketbezorging een groot probleem is en steeds groter gaat worden. Dertig tot veertig procent van de mensen zijn niet thuis als een pakket bezorgd wordt. Lieve buren nemen het vaak aan, maar doen ze dat wel zo graag. Het NH nieuws is een poll gestart waaruit blijkt dat lang niet iedereen hiervan gediend is.

Daarom is er ViaTim. Ben jij overdag niet thuis om jouw pakket te ontvangen laat het bezorgen bij een ViaTim Punt. Het ViaTim Punt ontvangt jouw pakket en als jij ’s avonds thuiskomt kan je het hier afhalen of vragen of het ViaTim Punt het even afgeeft. Retourneren is natuurlijk ook mogelijk. Of ben jij juist wel thuis en wil jij pakketten aannemen voor je buren, meld je dan nu aan als ViaTim Punt. Je hebt meer contact in je wijk en kunt zo ook wat bijverdienen.