1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

 010 26 13 616

|

 06 10 49 25 32

|

 tim@viatim.nl

Ma t/m Vr 09:00 – 17:00

ViaTim breidt uit naar Rotterdam!!!

Het was gisteren een spannende dag. Samen met 20 andere startups mochten wij met ViaTim pitchen om één van de 10 felbegeerde plekken in het ‘Rotterdam Mobility Lab’ en ja we zitten erbij!

ViaTim Rotterdam Mobility Lab Pitch      ViaTim Rotterdam Mobility Lab award

Wat gaat ons dit opleveren?
Rotterdam Mobility Lab gaat het voor ons mogelijk maken om uit te breiden naar Rotterdam. Zij gaan ons helpen  de juiste: publiciteit, financiering en kennis te krijgen. Zo kunnen we ViaTim op een grotere schaal testen en  ontwikkelen. We kunnen zo bewijzen dat ViaTim werkt in grote en middelgrote steden. Het hebben van een grote stad gaat ons ook helpen om meer in het beeld te komen van de nationale pers. Dus wij zijn enorm blij!

Wat zijn nu de volgende stappen?
Gedurende september gaan wij ons uitbreidingsplan met het Rotterdam Mobility Lab uitwerken. Vanaf oktober gaan we actief in Rotterdam ViaTim Punten werven en zo hopen we voor het eind van het jaar daar onze eerste ViaGebruikers aan te kunnen sluiten.

De uitbreiding gaat natuurlijk ook meer werk opleveren, dus wij hebben inmiddels ook een vacature Marketing, Design en Business developer uitgezet. Weet jij iemand laat het hem/haar en ons weten! Zo kunnen we de groei mooi bijhouden.